Penginapan Murah Berbaloi di Kuala Lumpur - Homestay Regalia ...@LuxuryHotelsInMalaysia.com
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Luxury Hotels In Malaysia



Discussion Topics
10 Resort Activities Di Malaysia | Agoda Hotel Novotel Malacca | Agoda Kl Resort Hotel | Andaman Resort Langkawi Booking Com | Best Hotel In Langkawi | Best Langkawi Resorts For Families | Couple Honeymoon Hotel Malaysia | G Hotel Penang | Golden Sands Resort By Shangri La Penang | Halal Langkawi Resort | High Tea At Majestic Hotel Kl | Hotel Air Keroh Melaka | Hotel At Penang | Hotel Bajet Melaka | Hotel Bandar Perda Penang | Hotel Baru Di Kl | Hotel Bendahara Melaka | Hotel Di Langkawi Paling Best | Hotel Malacca | Hotel Murah Di Bayan Baru Penang | Hotel Near Melaka River | Hotel Tasik Utama Melaka | House Hotel Melaka | Kl Journal Hotel | Langkawi Family Resorts | Langkawi Hotel Review Blog | Langkawi Private Beach Resort | Legoland Hotel Resort Malaysia | Legoland Malaysia Hotel Package | Malacca Fishing Resort | Malacca Hotels | Malacca Resort | Malaysia Resort Near Singapore | New Boutique Hotels In Kl | Nombor Telefon Hotel Langkawi | Panorama Langkawi Country Resort | Penang Hotel Online Booking | Penang Malaysia Good Resorts | Penang Sentral Hotel | Penang Stunning Seaview Hotel | Resort Holiday Malaysia | Resort Kl Yang Best | Resort World Kl Tel Number | Romantic Getaway In Malaysia | Superior Room With Patio At Westin Resort At Langkawi | The Best Resort In Malacca | Trivago Kl Hotels | Trivago Malacca Hotel | Villa For Rent In Kuala Lumpur


Penginapan Murah Berbaloi di Kuala Lumpur - Homestay Regalia ...





Penginapan Murah Berbaloi di Kuala lumpur is kuala Lumpur - Homestay Regalia Studio - out of town Blog Abah Careno. Penginapan Murah Berbaloi di Kuala lumpur in kuala Lumpur Homestay Regalia Studio. Wooo tak sangka pulak kat tengah2 bandaraya KL ni ade . Dok fikir selama ni kalau nak penginapan yg selesa atau ada kemudahan 5 star kena la cari hotel2 yg bersepah kat KL ni kalau nak budget g cari hotel experience or a budget tp tak boleh la nak komplen itu ini dah nama pun budget kannn harus lah servis pun kena budget gak. Kiranya dalam jarak walking distance nak ke . Ni pun semestinya la dekat dgn stesen . Mudah la nak gerak ke mana2 kat KL ni kalau nak kemana2 pengangkutan yg paling efesyen adalah LRT kalau nak gerak kluar KL skit kena la naik komuter itu pun takda masalah sbb stesen komuter terdekat dgn homestay ni hanya jarak 5 minit jalan kaki jer huhuhuhu. Ni sebenarnya dekat jer dengan opis aku kat .

Tu kat Jalan ampang and jalan Sultan Salahuddin, blakang bank negara tu kalau ikut laluan belakang naik keter tak smpai 5 minit pun sebelum2 ni kengkawan aku dari JKR state yg dtg HQ untuk kursus atau meeting biasanya diorang stay kat hotel depan Maju Junction tu aku la slalu rekemen diorang kat situ sbb mkn, transport, shoping smue senang lagi pun nak ke HQ JKR pun tak jauh dah now bile dah tahu pasal . Ni boleh la duluni pun sebaik aku rekemen kat diorang stay sini pulak paling penting skali kemudahan yg ada secret recipe dan kat homestay ni . Boleh aku menumpang lepak skali lps ni kalau korang first time lunch nak balik lepak homestay dgn diorang pun sempat lagi ekekkee. Ni keadaan ruang dalam studio ni perghhhh perkara utama kalau g menginap mana2 pun bkn kata nak selesa no 1 tapi bagi aku adalah . Kalau bilik cantik superb pun tapi kebersihan takde bintang mmg aku tolak tepi. Ape yg ade dalam bilik ni adalah . Seketul katil queen, katil single, baby cot, sofa, tv, peti sejuk, private and theres a bathroom dan kemudahan iron. Haaaa nmpak tak siap ade iron dah kate dtg KL nak g kursus or celebrations with ten meeting kan iron perlu sangat tu dok hotel is a popular budget kdg2 tu kalau ade iron pun jenis yg murah yg silap skit boleh berlubang baju huhuuh. Ni pulak ruangan dapur bersih jer siap ade kelengkapan lagi ade . Nak masak air ker boleh bancuh air lepak kat puteri resort swimming pool nnti hehehe ehhhhh tersebut plak pasal pool wakaka .

Ni adalah pool dia laaa. ngeh ngeh ngeh. Grrrrrr. pitam tgk view of the gardens pool kat sini warghhhhhhhh.. Serius aku pernah berangan nak dok lepak kat puteri resort swimming pool smbil tgk . Minat aku pulak mmg menjurus ke arah photography ni. tmpt ni bg aku mmg . Haaa kalau nak tahu kat sini ade 2 jenis pool satu kat tgkat 5 dan 1 lagi kat tgkat 37 yg tgkat 37 ni la ade . Infinity pool relaxation ocean pool yg view KLCC dgn KL Tower. Pun ade kat tgkat 37 ni smbil berenang2 smbil bergambar boleh update instagram terus kehkehkeh.

Selain kemudahan pool ni ade kemudahan lain yg korang boleh rasai masa stay kat sini antaranya . Gym, squash, steam bath, loundry service dan convenience store. .. sekuriti kat sini pun takyah nak risau sangat sbb mmg 24hrs siap ade CCTV lagi. Ni dalam list wajib aku teringin sangat nak pergi ni walaupun umah aku pun kat KL ni jugak tp aku teringin sangat jarang lah resort2 nak stay kat homestay studio ni sbb kemudahan yg ade kat situ bile dah rase sendiri pengalaman stay sini lagi la senang aku nak rekemen kengkawan atau sedara mara yg nak dtg KL nnti dan . Faktor utama jugak utk aku g merasa stay kat sini sbb aku nak berphotoshooooooooot. Berphotoshoot dlm kolam dgn Akiff sambil berlatar belakangkan KLCC. Ehhh kemain citer tp lupe nak habaq pasal rate . Ni jangan tak caya weh rate die hanya .

Serius berbaloi sajer2 nak g lepak sini share dgn kengkawan pun aku rase berbaloi sangat. Dan all the apartments boleh tanya direct kat situ atau melalui email pun boleh juz emailkan ke. :: Kredit gambar dan jugak info dari facebook twitter and google page . Wowww.bleh la masuk list jugak ni,family nak datang ngantor menantu kat segambut nantibestnyaaaa. Uish.Memang berbaloi.Baru je lepas bercuti di kuala lumpur.Nice sharing New Entri Updated : Long of a travelling Time No See. Nice entry..thanks sudi join..In Shaa Allah pemenang akan diumumkan by that time the next week.. Memang regalia ni cantikSebelum ni penah keje ngan developer Regalia niHeheheheh.

Related Items
Ylang Ylang Beach Resort
16 Hotel Buffet Ramadhan 2015 Kuala Lumpur & Selangor. Terbaik!
the Dusun: Tropical Rainforest Resort
Concorde Inn KLIA: Sepang Kuala Lumpur Airport Hotel
Copthorne Hotel Cameron Highlands - Millennium Hotels and Resorts
The 15 Best Places for Lounges in Kuala Lumpur - Foursquare
Raja Ampat Biodiversity Resort: Best Raja Ampat Resort in Indonesia
10 Hotel terbaik di Kuala Lumpur untuk bercuti | Catatan Kembara ...
Yangshuo Mountain Retreat - best of Yangshuo hotels in Yangshuo ...
Nai Yang Beach Resort & Spa (Sa Khu, THA) | Expedia.com.au
AVANI Sepang Goldcoast Resort Kuala Lumpur Malaysia - Best ...
Portal Rasmi Kerajaan Negeri Pulau Pinang - Signing Ceremony Of ...
Malaysia, Brunei and Singapore - Google Books Result
Golden Sands Resort by Shangri-La, Penang (Penang, MYS): Great ...

Popular Topics