Hotel di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel Suites Review ...@LuxuryHotelsInMalaysia.com
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Luxury Hotels In Malaysia



Discussion Topics
10 Resort Activities Di Malaysia | Agoda Hotel Novotel Malacca | Agoda Kl Resort Hotel | Andaman Resort Langkawi Booking Com | Best Hotel In Langkawi | Best Langkawi Resorts For Families | Couple Honeymoon Hotel Malaysia | G Hotel Penang | Golden Sands Resort By Shangri La Penang | Halal Langkawi Resort | High Tea At Majestic Hotel Kl | Hotel Air Keroh Melaka | Hotel At Penang | Hotel Bajet Melaka | Hotel Bandar Perda Penang | Hotel Baru Di Kl | Hotel Bendahara Melaka | Hotel Di Langkawi Paling Best | Hotel Malacca | Hotel Murah Di Bayan Baru Penang | Hotel Near Melaka River | Hotel Tasik Utama Melaka | House Hotel Melaka | Kl Journal Hotel | Langkawi Family Resorts | Langkawi Hotel Review Blog | Langkawi Private Beach Resort | Legoland Hotel Resort Malaysia | Legoland Malaysia Hotel Package | Malacca Fishing Resort | Malacca Hotels | Malacca Resort | Malaysia Resort Near Singapore | New Boutique Hotels In Kl | Nombor Telefon Hotel Langkawi | Panorama Langkawi Country Resort | Penang Hotel Online Booking | Penang Malaysia Good Resorts | Penang Sentral Hotel | Penang Stunning Seaview Hotel | Resort Holiday Malaysia | Resort Kl Yang Best | Resort World Kl Tel Number | Romantic Getaway In Malaysia | Superior Room With Patio At Westin Resort At Langkawi | The Best Resort In Malacca | Trivago Kl Hotels | Trivago Malacca Hotel | Villa For Rent In Kuala Lumpur


Hotel di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel Suites Review ...





Hotel area banting hotel di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel rooms and junior Suites Review - Faizal Fredley. Hotel vicino a aeroporto di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel to market these Suites Review. Hotel di bertam hotel di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel istana rooms and Suites Review. Hotel vicino a aeroporto di Kuala Lumpur | Pacific Regency Hotel melaka namely studio Suites Review. Mencari Hotel equatorial melaka a 5 bintang di sekitar bandar Kuala lumpur royal kuala Lumpur yang selesa pegangannya\n\u25a0 panjang depan dan harga berpatutan? Aku sarankan Pacific Regency Hotel Suites. Diatas beberapa faktor yang boleh dikatakan memang puas hati Pacific Regency Hotel istana rooms and Suites memang amat amat sesuai untuk korang overnight di tengah-tengah bandar KL. Tak kiralah korang datang laki bini ke atau denagn family ke. Memang aku highly recommended. Antara faktor yang menjadi pilihan aku untuk stay di Pacific Regency Hotel melaka namely studio Suites adalah:. Ini bukan sekadar sembang kosong.

Aku sendiri telah pun stay di sana untuk 2 hari pada oktober 2014. Tiap kali aku stay di lingkungan rm100 ada hotel benda pertama aku pastikan aku puas hati adalah keselesaan bilik. Di Pacific Regency Hotel to market these Suites keselesaan bilik memang tidak boleh dipertikaikan. Dengan viewing yang cantik menghadap KL Tower dan KLCC membuatkan aku rasa macam tak nak keluar. Nak lepak je dalam bilik sepanjang hari. Tapi tak boleh disebabkan aku ada sesi interview di Mid Velly.

Dari segi lokasi. Terletak di tengah-tengah bandaraya kuala lumpur in kuala lumpur hanya mengambil masa 10 minit jalan kaki ke KLCC dan Pavilion. Sangat sesuai buat korang yang nak shopping. Kalau korang datang datang KL dengan flight pula korang boleh ambil cab hanya makan masa selama 45 minit sahaja. Kalau nak naik ERL korang boleh turun di stesen KL in jalan stesen Sentral pastu amik monorel ke KLCC ataupun stesen Bukit Nanas. Kemudahan yang disediakan tersangatlah banyak seperti wifi percuma. Korang fahamlahkan zaman sekarang ni cuma dia dah tak der internet ibarat macam tak der life kot.

Jadi tak yah risau Pacific Regency Hotel will offer 85 Suites menyediakan internet disetiap bilik ok. Selain tu di Pacific Regency Hotel rooms and junior Suites ni juga ada ie swimming pool SPA ye. Buat korang yang penat jalan-jalan sekitar KL tu boleh lah try out the samsara SPA kat sini. Aku hari tu tak berkesempatan nak rasa sayang resort and SPA sebab masa agak limited. Untuk makan-makan pula Pacific Regency Hotel istana rooms and Suites menyediakan restoren di dalam ni yang dinamakan Soi23. Dalam restoren ni ada macam-macam jenis masakan.

Buat yang kaki makan boleh mencuba masakan di Soi23 ni. Ada masakan local, thai dan juga western. Aku malam tu sempat makan gulai lemak sotong dan ice cream kelapa. memang superb beb. Untuk kaki gym atau abang-abang sado tu kat sini juga ada gym. Petang-petang tu boleh lah lepak kat gym bagi fit sikit body tu macam aku. hehhe.. Swimming pool and children's pool pula terletak di roof top. Sapa yang stay sini WAJIB cuba. Dari segi view dia tak soh cakap lah. Giler beb sambil berenang leh layan KL Tower dan KLCC. Kolam dia pulak luas.

Di tepi tu ada tempat lepak boleh borak-borak sambil menyaksikan view yang ohsem. Dan lastly stay je kat swimming pool juga ada mini bar. Eh bukan mini kot sebab aku tengok hari tu macam besar jer. 2 tingkat kot kalau tak silap. Kalau tak silap aku nama LUNA Bar kot. Hiasan dalaman yang teratur membuatkan aku rasa macam duk rumah sendiri. Dengan TV set and an LED 40 inci, pastu set kabinet dapur, sofa meja makan. Wow memang fantastik.

Dekorasi yang bercirikan klasik memang membuat pelanggan rasa tenang. Di Pacific Regency Hotel melaka namely studio Suites terdapat 5 jenis bilik:. Dan ni pula review dari travellers yang pernah stay at the seafest hotel ni. Most kid-friendly in all of them sangat berpuas hati. Apalagi buat korang yang nak booking boleh terus ke laman web Pacific Regency Hotel will offer 85 Suites ataupun agoda.com dan juga booking.com. Bagi korang yang nak stay di lingkungan rm100 ada hotel 4 bintang juga under regancy korang boleh cuba stay di Express Pacific yang terletak.

Related Items
Concorde Inn KLIA: Sepang Kuala Lumpur Airport Hotel
TPC Kuala Lumpur
Copthorne Hotel Cameron Highlands - Millennium Hotels and Resorts
The 15 Best Places for Lounges in Kuala Lumpur - Foursquare
Raja Ampat Biodiversity Resort: Best Raja Ampat Resort in Indonesia
Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel | Official Website | Best Rates ...
Nai Yang Beach Resort & Spa Sa Khu, Thailand - Best Price ...
the Dusun: Tropical Rainforest Resort
16 Hotel Buffet Ramadhan 2015 Kuala Lumpur & Selangor. Terbaik!
Malaysia's 1st International Theme Park | LEGOLAND® Malaysia ...
Ylang Ylang Beach Resort
Penginapan Murah Berbaloi di Kuala Lumpur - Homestay Regalia ...
Shah Alam travel guide - Wikitravel
10 Hotel terbaik di Kuala Lumpur untuk bercuti | Catatan Kembara ...

Popular Topics