Hanya Percutian....: BUKIT GAMBANG RESORT CITY : Merasai ...@LuxuryHotelsInMalaysia.com
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Luxury Hotels In Malaysia



Discussion Topics
10 Resort Activities Di Malaysia | Agoda Hotel Novotel Malacca | Agoda Kl Resort Hotel | Andaman Resort Langkawi Booking Com | Best Hotel In Langkawi | Best Langkawi Resorts For Families | Couple Honeymoon Hotel Malaysia | G Hotel Penang | Golden Sands Resort By Shangri La Penang | Halal Langkawi Resort | High Tea At Majestic Hotel Kl | Hotel Air Keroh Melaka | Hotel At Penang | Hotel Bajet Melaka | Hotel Bandar Perda Penang | Hotel Baru Di Kl | Hotel Bendahara Melaka | Hotel Di Langkawi Paling Best | Hotel Malacca | Hotel Murah Di Bayan Baru Penang | Hotel Near Melaka River | Hotel Tasik Utama Melaka | House Hotel Melaka | Kl Journal Hotel | Langkawi Family Resorts | Langkawi Hotel Review Blog | Langkawi Private Beach Resort | Legoland Hotel Resort Malaysia | Legoland Malaysia Hotel Package | Malacca Fishing Resort | Malacca Hotels | Malacca Resort | Malaysia Resort Near Singapore | New Boutique Hotels In Kl | Nombor Telefon Hotel Langkawi | Panorama Langkawi Country Resort | Penang Hotel Online Booking | Penang Malaysia Good Resorts | Penang Sentral Hotel | Penang Stunning Seaview Hotel | Resort Holiday Malaysia | Resort Kl Yang Best | Resort World Kl Tel Number | Romantic Getaway In Malaysia | Superior Room With Patio At Westin Resort At Langkawi | The Best Resort In Malacca | Trivago Kl Hotels | Trivago Malacca Hotel | Villa For Rent In Kuala Lumpur


Hanya Percutian....: BUKIT GAMBANG RESORT CITY : Merasai ...





Hanya Percutian....: BUKIT GAMBANG RESORT puts everything the CITY : Merasai 'Water Park' & 'Safari Park' terkenal di Negeri Pantai Timur... BUKIT GAMBANG RESORT puts everything the CITY : Merasai 'Water Park' & 'Safari Park' terkenal di Negeri Pantai Timur... Dah lama saya tak post cerita baru sebab isteri bersalin. Jadi, percutian kali ini merupakan percutian pertama bagi 'baby' saya. Kali ini kami memilih destinasi. Yang dikatakan pernah mencatat pengunjung sekitar 500,000 orang setahun.. Di buka sejak 2009 merupakan Taman Tema Air pertama di negeri Pantai Timur. Jarak dari Kuala lumpur journal kuala Lumpur melalui Lebuhraya Pantai Timur sekitar 220 km. Dalam resort ini, ada 2 tempat menginap . 1) CARIBBEAN BAY serviced apartment & RESORT & ARABIAN BAY RESORT..

Jangan bimbang tentang penginapan. Di sini ada lebih 3000 unit disediakan. Pilih la sendiri samaada nak murah atau mahal. Saya pilih pakej Family roomexecutive club &executive Suite di Carribbean Bay the bayview beach Resort melalui booking is done 100% online dengan harga semalam RM 288.40 sebabnya lebih murah berbanding bilik di Arabian Bay Resort. Kemudahan yang kami singgah ni kami dapat, ruang biliknya luas, ada 2 tandas, boleh tidur untuk 4 orang dan sarapan yang cukup sedap untuk 4 orang.. Dengan tiket RM 28 dewasa dan kanak-kanak RM 18, kita boleh menyaksikan pelbagai jenis haiwan dalam sangkar dan haiwan yang dilepaskan bebas dalam keluasan 138 ekar bermula 10.00 pagi hingga 10.00 malam. Tarikan utamanya ialah menaiki Tram sambil melihat haiwan Afrika, Asia dan Arab yang hidup bebas dalam hutan semulajadi. . - Boleh makan di restoran yang betul-betul berhampiran dengan singa putih. Restoran ini kalau hari biasa tutup sebab tak ramai orang.. - Macam-macam binatang ada di sini daripada sejinak-jinak binatang sehingga kepada segeli-geli dan sekasar-kasar binatang. Kami tak explore sangat sebab tempat boleh tahan besar tapi binatangnya tak banyak.

Sangkar kosong pun banyak.Macam tak terurus pun ada. Memang sangat memenatkan berjalan kawasan ni.. Kami menaiki Tram selama 30 minit menyusuri jalan ni ada keistimewaan yang agak 'adventure' melihat hidupan liar yang jinak dan hidup bebas dari dekat. Bagusnya, dalam tram ni ada pegawai yang beri penerangan terperinci setiap kali tram melalui haiwan-haiwan tertentu.Tapi, bagi saya ianya kurang kepuasan sebab haiwan tak banyak berbanding Wild life park night Safari di A'famosa Resort Melaka. Cuma kelebihannya, tram ada aircond. .

Related Items
Nai Yang Beach Resort & Spa (Sa Khu, THA) | Expedia.com.au
Yangshuo Mountain Retreat - best of Yangshuo hotels in Yangshuo ...
Cyberview Resort & Spa (Cyberjaya, Malaysia): UPDATED Prices ...
10 Best Hotels in Seminyak - Best Places to Stay in Seminyak - Bali
10 Hotel terbaik di Kuala Lumpur untuk bercuti | Catatan Kembara ...
Shah Alam travel guide - Wikitravel
Penginapan Murah Berbaloi di Kuala Lumpur - Homestay Regalia ...
AVANI Sepang Goldcoast Resort Kuala Lumpur Malaysia - Best ...
Portal Rasmi Kerajaan Negeri Pulau Pinang - Signing Ceremony Of ...
Best of Kuala Lumpur City Tour Including National Museum and ...
Malaysia, Brunei and Singapore - Google Books Result
Golden Sands Resort by Shangri-La, Penang (Penang, MYS): Great ...
Golden Sands Resort by Shangri-La | Hotels and Resorts in ...
Golden Sands Resort by Shangri-La, Penang Deals ... - Wotif

Popular Topics