HOTEL 3 Inn MITC Melaka MAKIN MANTAP [Archive] - CariGold Forum@LuxuryHotelsInMalaysia.com
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Luxury Hotels In Malaysia



Discussion Topics
10 Resort Activities Di Malaysia | Agoda Hotel Novotel Malacca | Agoda Kl Resort Hotel | Andaman Resort Langkawi Booking Com | Best Hotel In Langkawi | Best Langkawi Resorts For Families | Couple Honeymoon Hotel Malaysia | G Hotel Penang | Golden Sands Resort By Shangri La Penang | Halal Langkawi Resort | High Tea At Majestic Hotel Kl | Hotel Air Keroh Melaka | Hotel At Penang | Hotel Bajet Melaka | Hotel Bandar Perda Penang | Hotel Baru Di Kl | Hotel Bendahara Melaka | Hotel Di Langkawi Paling Best | Hotel Malacca | Hotel Murah Di Bayan Baru Penang | Hotel Near Melaka River | Hotel Tasik Utama Melaka | House Hotel Melaka | Kl Journal Hotel | Langkawi Family Resorts | Langkawi Hotel Review Blog | Langkawi Private Beach Resort | Legoland Hotel Resort Malaysia | Legoland Malaysia Hotel Package | Malacca Fishing Resort | Malacca Hotels | Malacca Resort | Malaysia Resort Near Singapore | New Boutique Hotels In Kl | Nombor Telefon Hotel Langkawi | Panorama Langkawi Country Resort | Penang Hotel Online Booking | Penang Malaysia Good Resorts | Penang Sentral Hotel | Penang Stunning Seaview Hotel | Resort Holiday Malaysia | Resort Kl Yang Best | Resort World Kl Tel Number | Romantic Getaway In Malaysia | Superior Room With Patio At Westin Resort At Langkawi | The Best Resort In Malacca | Trivago Kl Hotels | Trivago Malacca Hotel | Villa For Rent In Kuala Lumpur


HOTEL 3 Inn MITC Melaka MAKIN MANTAP [Archive] - CariGold Forum





HOTEL and the next 3 Inn MITC Melaka MAKIN MANTAP [Archive] - CariGold Forum. View and some with Full Version : HOTEL and the next 3 Inn MITC Melaka MAKIN MANTAP. Kami di 3 Inn by the beachkuching Budget Hotel mengalu-alukan kedatangan anda ke hotel kami.Kami menawarkan bilik harian dari RM60 ke atas satu malam. Juga terdapat bilik untuk disewa bulanan.Terdapat pelbagai kemudahan dan keistimewaan di sekitar hotel kami.3 Inn juga berdekatan tempat tempat yang menarik ,kawasan parkir yang luas,restoran 24 jam serta pelbagai lagi.Masa check in may result in 3.00 petang check in and check out 12.00 tengahari. Untuk maklumat lanjut boleh berhubung dengan pihak kami berkenaan tempahan bilik. Terima Kasih. Lokasi berdekatan dengan zoo melaka, taman buaya, taman rama rama ' wonderland melaka dan sebagainya. Anda boleh lah lihat blog 3 Inn.

Hotel ni dekat dengan taman seribu bunga... sesiapa yang nak melawat taman seribu bunga terletak bersebelahan dengan Seri Negeri Melaka.... boleh lah menginap di the explorer di Hotel 3 Inn dulu... ni suasana dalam Taman seribu bunga satu lagi destinasi pelancungan di Negeri Melaka. Kepada sesiapa yang belum lagi sampai di negeri melaka bolehlah melihat keindahan negeri melaka. Kalau nak melihat peninggalan portugis boleh lihat A p de a Famosa di banda Hilir lebih kurang 20 minit dari hotel lain ke hotel 3 Inn. Sorry bos ... aku kurang pandai nak masukkan image.. nanti nak tengok image boleh klik kat blog tu. tq... nanti boleh tolong promote kan 3 inn ni .... tq. Terima kasih tuan kerana sudi tolong aku masukan gambar dalam ni.. hehe regiter carigold tahun 2006 lagi tapi tak pandai2 masuk gambar. Terima kasih tuan kerana sudi tolong aku masukan gambar dalam ni.. hehe regiter carigold tahun 2006 lagi tapi tak pandai2 masuk gambar. Bagus dan bagus.. bertambah lagi group orang melaka yang berniaga. Bagus dan bagus.. bertambah lagi group orang melaka yang berniaga.

Tok... kalau ada orang pendidikan nak dtg melaka boleh suggest kat hotel kawan saya tu yerrr.... tapi hotel ni cuma dia dah tak leh mcm 5 bintang.. sekadar nak tido dan mandi je.... tapi ok lah selesa juga. Tok... kalau ada orang pendidikan nak dtg melaka boleh suggest kat hotel kawan saya tu yerrr.... tapi hotel ni cuma dia dah tak leh mcm 5 bintang.. sekadar nak tido dan mandi je.... tapi ok lah selesa juga. Alaa kawan punya.... trader2 yang datang melaka bolehlah rekomen kat sini... tapi malam ni sampai isnin dah penuh.... Alaa kawan punya.... trader2 yang datang melaka bolehlah rekomen kat sini... tapi malam ni sampai isnin dah penuh.... Jaga customer baik2. nanti akan jadi regular customer. :)cgrock. Lokasi kat ne ni?best jugak murah2,smbil tlg biz bumiputra... Lokasi kat ne ni?best jugak murah2,smbil tlg biz bumiputra...

Tu alamat dia. nomo henpon tt yg bwh sekali :)). Lokasi kat ne ni?best jugak murah2,smbil tlg biz bumiputra... Kat area MITC ayer keroh. terima kasih kerana bagi sokongan... Sayang x de TV.. TT kena letak TV yg ada astro at least.. Jaga customer baik2. nanti akan jadi regular customer. :)cgrock. Tu alamat dia. nomo henpon tt yg bwh sekali :)). Sayang x de TV.. TT kena letak TV yg ada astro at least..

Dah letak dah.... pernah menginap kat sini ker. Dah letak dah.... pernah menginap kat sini ker. X pernah lagi ingat nak try..nengok kat pic yg TT upload tu cam x de tv je..tv berapa inci ek?? LCD ke x... :D:D. X pernah lagi ingat nak try..nengok kat pic yg TT upload tu cam x de tv je..tv berapa inci ek?? LCD ke x... :D:D. Tv biasa je.... alaa hotel airone is a budget ni biasanya untuk orang yg simple je , yg nak singgah kejap tido mandi tukar pakaian lepas tu keluar... tak sempat nak tgk tv. Tv biasa je.... alaa hotel @ kl sentral budget ni biasanya untuk orang yg simple je , yg nak singgah kejap tido mandi tukar pakaian lepas tu keluar... tak sempat nak tgk tv. Kat bandar hilir apartment homestay i melaka otel bajet gak bro..tapi tv lcd 32 inci.. Kat bandar hilir resort malacca / melaka otel bajet gak bro..tapi tv lcd 32 inci..

Alaa biarlah dia... tak yah nak bandingkan terima lah sedia ada... Iklan kat mudah bro. Berdesup kastemer call. Hehe. Iklan kat mudah bro. Berdesup kastemer call. Hehe. Dah iklan kat mudah... memang berdesup... skrg penuh sampai khamis. Nanti kalau datang lepak melaka nak contact la tt..

Nanti kalau datang lepak melaka nak contact la tt.. Kalau ada sesiapa yang nak add 3 inn punya FB pun boleh. Datang melaka, nak cari tempat penginapan boleh datang 3 Inn Hotel. Sesiapa yang nak lihat bilik boleh lihat you tube. Melaka skrg dilanda jerubu....... jangan berada di luar... lepak dalam hotel.

Related Items
toilet - Picture of Hotel Tasik Utama, Ayer Keroh - TripAdvisor
Hotel Tasik Utama - Melaka | Bisnzz
Hotel Tasik Utama (Ayer Keroh, Malaysia) - Hotel-bewertungen ...
Hotel Tasik Utama Map: Explore Ayer Keroh on TripAdvisor
Tasik Ayer Keroh - Agoda.com
Hotel Tasik Utama (Melaka State/Ayer Keroh, Malaysia) - Reviews ...
Panorama Langkawi Country Resort - arvostelut - TripAdvisor
Budget Homestay @ Taman Tasik Utama 1 in Air ... - Lets Book Hotel
Budget Homestay @ Taman Tasik Utama 1 - Compare Malacca ...
Hotel Tasik Utama (Ayer Keroh, Malesia): Prezzi e ... - TripAdvisor
toilet - kuva: Hotel Tasik Utama, Ayer Keroh - TripAdvisor
44+ Hotel Tasik Utama Bed near you - Local-Near.me
Hotel Tasik Utama |Malaylocal
Hotel Tasik Utama (Ayer Keroh, Malásia): avaliações - TripAdvisor

Popular Topics